Alles voor uw netwerk

We specialiseren ons steeds meer in het aanleggen van SB netwerken.Telkens krijgen we te maken met zeer slecht geconfigureerde netwerken die veel heel veel geld gekost hebben en bestaan uit totale overkill en nooit goed gewerkt hebben en daar boven op veel onderhoud nodig hebben, wij bezoeken onze klanten vaak geen 2 keer per jaar waarom dan dure onderhoudscontracten verkopen vragen wij ons af. er zijn bedrijven die een mailserver durven plaatsen voor drie mailboxen en ja deze worden geplaatst door de bekendste bedrijven.

Op deze pagina willen we de verschillende super netwerken presenteren om u alvast een beetje wegwijs te maken in het doolhof. Deze zijn specifiek bedacht voor de SB en opgebouwd met de grootste zorg enkel voorzien van machines uit eigen werkplaats.

De verschillende soorten netwerken.

Bedenk dat zelfs het kleinste netwerk goed aangemaakt dient te worden op alle niveaus anders zal het nooit goed werken en steeds weer een interventie nodig hebben, wij houden ons liever bezig met het maken van nieuwe klanten in plaats van steeds weer dezelfde klant bezoeken om problemen op te lossen.

Ook zorgen we ervoor dat als u nu kiest voor een instap netwerk u steeds kan doorgroeien. Apparaten die u dan nu aanschaft krijgen later in het nieuwe netwerk een nieuwe taak. Wij gebruiken bij het aanleggen van uw netwerk ook geen toestellen van de vorige leverancier om zo onnodige discussies te elimineren wij nemen steeds de volle verantwoordelijkheid maar enkel als we alles zelf plaatsen.

Netwerk 100: een simpel maar degelijk netwerk opgebouwd rond een NAS server.
Netwerk 400: een netwerk opgebouwd rond een workstation die zowel de pc taak als een server taak op zich neemt.
Netwerk 1000: een netwerk opgebouwd rond een server met een Atera router. (FTP-CAMERABEWAKING-WEBSITE HOSTEN-AUTO BACK-UP ENZ.)

 

!