Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

In het kort hoe wij bij u onze service machine opstarten. bekijk onze volledige website zo vind u antwoorden op wat u zoekt.

Volgens een verfijnd stappenplan gaan we samen met u bekijken wat voor u de ideale informatica oplossing is.

Analyse van de reeds bestaande situatie
Wij bekijken de reeds bestaande situatie en bespreken samen met u wat wel en niet meer voldoet. Wij brengen de eventuele problemen in kaart om deze op te lossen bij het leveren van uw nieuwe apparatuur.

Te oude toestellen kunnen beter vervangen worden door nieuwe daar het vaak goedkoper uitkomt en problemen voorkomt.

Bespreken van de nieuwe investering afgestemd op uw vraag
Wij stellen uw nieuwe systemen samen, nauwkeurig afgestemd op maat van uw bedrijf.Vandaag leveren we onze eigen solutiontron-x SB reeks servers voor de kleinere bedrijven. We bouwen de ideale combinatie tussen betaalbaarheid en high end bedrijfs servers, er werd hiervoor 2 jaar onderzoek gedaan wat nu het ideale is voor het kleinere bedrijf.
Ook in het leveren van zware Dell bedrijfs servers zijn we snel en efficient, onze prijzen zijn.....test ons.
Ook de desktop word meestal zelf  op maat gebouwd naar wens afgestemd op uw vraag en geloof ons een pctje bouwen is makkelijk maar eentje bouwen die echt meer doet voor zijn geld is toch nog even iets anders. 

Service
Eenmaal de hardware besteld begint onze service machine te draaien, wij zorgen voor stekker klaar gebruik. U hoeft dus echt niets aan de configuratie te doen. Aan alles wordt gedacht: Back-up, correct data gebruik, beveiliging, automatische rebuild van uw systemen. Ook houden wij indien u dat wenst al uw paswoorden in database, dus geen zoektochten meer naar gegevens. Eventueel verzorgen wij uw domeinnamen, mailboxen en webspace.

Veilig stellen van uw data
Back-up, extern op eigen servers of intern. Waarom eigen servers? Zet u graag uw zakelijke privé data zomaar op een server van een of ander groot bedrijf? Wij bouwen een vertrouwensrelatie met u op, u kunt dan in alle rust zeker zijn dat uw data NIET door anderen bekeken wordt. Ook updates kunt u downloaden van onze eigen servers. De gegevens op uw server of desktop/laptop worden steeds met de nodige discretie behandeld bij een reparatie, dus geen zorgen over data lekkage.

Integreren van kennis in een begrijpelijke taal
Wij brengen samen met uw hardware een hoop kennis mee en geven u rustig de tijd om alle stappen van de nieuwe toepassingen te doorlopen.

Dit was in het héél kort hoe we bij u ongeveer te werk zullen gaan.