Vragen over e-mail

Hier geven we antwoorden op mail problemen.

 

!

Outlook meestvoorkomende mail fouten zelf oplossen.

Outlook verzenden en ontvangen foutmelding.

Misschien een raar antwoord, maar u doet aan dit probleem gewoon even niets. De kans is groot dat het bij uw mailprovider gewoon even fout gaat. Wacht geduldig even af en vaak zal de fout zich vanzelf oplossen.
U kan natuurlijk ook even uw provider bellen.

Welke mail provider is beter voor u?

In de hedendaagse wirwar van mogelijkheden weet niemand nog wat de beste oplossing is om uw mail te verwerken.

Er zijn volgende mogelijkheden:

 

  • Mailen met een grote provider (google - hotmail - outlook.com enz.)
  • Mailen met een adres van uw internet provider
  • Mailen met een adres op UW domein.

Het antwoord op deze vraag is simpel, de instantie met het meeste geld kan zijn gedachtengoed makkelijk overal kenbaar maken. De keuze word dan bepaald door de reclame niet op kwaliteit.

Het is sterk afgeraden mailomgevingen te gebruiken van de grote spelers, wij zijn er ons van bewust dat wij een vrij extreme mening aannemen. Maar het is toch niet zo dat we met zijn allen naar diegene moeten luisteren die het hardste kan schreeuwen? Kwaliteit is vaak rustig en blijft altijd kruipen waar het niet gaan kan.
Ook moet u zich niet laten verlijden door al die reclame boodschappen.

Een voorbeeld: U kan uw mail OVERAL lezen. De vraag is of dat wel gezond is voor ons als mens. Stel u eens voor dat uw brievenbus u overal achterna loopt?????
Wij kiezen voor een rustgevende werkomgeving waar U beslist wanneer u wat doet. U zal merken dat uw prestaties zienderogen omhoog  gaan en uw gezondheid minder belast word. Wij zijn ervan overtuigd dat je stress ten alle tijden moet vermijden.

Feit is ook dat het doe-woord professioneel hier aardig in de kou gezet word. Kom eens langs wij leggen u dan haarfijn uit wat wij geleerd hebben uit ervaring op de werkvloer.

Dus gebruik de mail van uw provider of nog beter koop uw eigen domein en gebruik dit om uw mail te verwerken.
Laat ons dat voor u aanmaken en wij garanderen u de hoogst mogelijke privacy en gebruiksgemak.